Регион

Спипаха безакцизни цигари в автобус и ментета на Неделния пазар

Цигари без бандерол и стоки на защитени марки са иззели полицаи от Харманли и Димитровград.

Вчера в 15:30 часа на автомагистрала „Марица“ в посока Свиленград -Пловдив е спрян за проверка автобус Мерцедес, собственост на сръбска фирма. При проверка на личния багаж на 37-годишния водач са намерени 480 къса цигари без бандерол. Последвала е проверка на пътниците. Само в един от тях – 20-годишен сърбин са открити 225 артикула на различни запазени търговски марки.

Още 720 къса папироси са конфискували полицаи от Димитровград след проверка на 42-годишен мъж, намиращ се в района на местна гимназия. Акт по Закона за акцизите и данъчните складове са съставили и хасковските полицаи на мъж на 42 г. от областния град, в чийто дом на улица „Лале“ е намерен 170 грама нарязан тютюн.

Ментета са иззели и полицаи от димитровградското управление. След проверка на две маси на Неделен пазар в Димитровград са намерени общо 32 спортни екипа с лого на защитени марки без разрешение на правопритежателя. Двамата собственици са предали ментетата с протоколи.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button