Хасково

Предупреждават за затруднения при регистрацията на автомобили

За възможни затруднения при регистрацията на автомобили предупреждават от областната дирекция на МВР в Хасково.

От днес влизат в сила промените по Тарифа № 4 за таксите, които се събират в системата на МВР по Закона за държавните такси. Въвежда се единна такса за регистрация, промяна и възстановяване на регистрацията в зависимост от вида на превозното средство. Съгласно нормативната база, се плащат такси по Тарифа №4 за различните услуги, плюс стойността на табелите, когато услугата е свързана с издаване на нови табели, посочват от полицията.

За първоначална регистрация и промяна в регистрацията със смяна на табели с регистрационен номер, както и възстановяване на регистрацията на превозното средство с прекратена такава ще се плаща 35 лв. за лек автомобил, 30 лв. за ремаркета и полуремаркета и 28 лв. за мотоциклети и мотопеди.

Регистрационен номер с четири еднакви цифри ще струва 1500 лв., а такъв с комбинация от шест букви и цифри по желание – 7000 лв. Транзитните номера са по 25 лв. за автомобили, за ремаркета – 20 лв.

В тази връзка от Пътна полиция уточняват, че е възможно да възникнат затруднения при регистрацията на пътни превозни средства.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
С еверно К уреец.
С еверно К уреец.
11.05.2018 16:50 16:50

Съдът като възстанови Ст.Кръстев на служба всичко ще се оправи…

Някой
Някой
12.05.2018 14:26 14:26
Отговор до  С еверно К уреец.

Много ясно,че ще се оправи.Като беше той началник нямаше такива своеволия и служитлките бяха като пчелички!

Back to top button