Регион

Търсят 28-годишен за фалшиви 100 долара, хванаха и двама с дрога

28-годишен свиленградчанин е вкарал в обръщение фалшива банкнота от 100 долара, съобщават от полицията.

Сигнал за нея е подал собственик на хранителен магазин на улица „Княз Борис“ в Свиленград. Свиленградчанинът платил с фалшивата банкнота цигари и напитка и прибрал рестото. Банкнотата е предадена с протокол на разследващите, които издирват свиленградчанина.

43-годишен харманлиец пък е задържан за съхранение на наркотик. Снощи в 20:30 часа на улица „Цар Симеон“ в Любимец, автопатрул е спрял за проверка лек автомобил Сузуки, шофиран от задържания. В колата са намерени 16,2 грама канабис, 4,2 грама метаамфетамин и 3,4 грама кетамин.

Димитровградските полицаи също са иззели дрога от жилище. Вчера те са проверили дом на улица „Иван Вазов“ в града, обитаван от 27-годишен младеж. В жилището са открили пликче с жълтеникав прах с тегло 0,42 грама и 2,9 грама суха зелена листна маса. Тестване с полеви наркотест е потвърдило, че се касае за амфетамин и канабис.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button