Регион

Влак блъсна автобус с работници на неохраняем жп прелез

Влак е блъснал автобус с работници на неохраняем жп прелез в района на Симеоновград.

Инцидентът е станал в късния следобед. По предварително информация по чудо се е разминал без жертви. Ранените са петима. Четирима от тях са в МБАЛ – Хасково, а един в харманлийската болница.

Катастрофа

Автобусът е превозвал работници от „Марица изток“. При пресичането на жп прелеза той е бил ударен от преминаващ с ниска скорост товарен влак.

От хасковската болница съобщиха за Haskovo.info, че няма опасност за живота на ранените при катастрофата. Един е със счупени ребра, друг е с болки в лявата ръка и левия крак, като се изчакват резултатите дали им счупвания. Трети работник е с повърхностни наранявания по главата и ръцете основно от счупени стъкла. Четвърти работник е с рана на главата и се изчакват резултатите от скенера. Най-вероятно всички ще останат за лечение и наблюдение в болницата.

Катастрофа

Работниците и техните близки разказаха, че автобусът по принцип не минава през този прелез. Сега обаче минали от там, за да качат други пътници от града.

Катастрофа

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button