Хасково

Родители се жалват от опасна табела в парк, подпряна с кош

За опасна табела в хасковски парк, сигнализираха читатели на Haskovo.info.

Става въпрос за парка между блокове 27 и 28 в квартал „Бадема“. На табелата е описано, че паркът е за деца до 12-годишна възраст. Тя е измъкната от мястото си и вместо да бъде ремонтирана, чистачки са я подпрели с кош за боклук, за да стои изправена. Родителите обаче се страхуват, табелата да не падне върху някое дете.

Хората звънели на телефон, оставен на таблото, но вече месец никой не ремонтирал табелата. „Какво чакат, табелата да падне върху някое дете и да стане беля ли“, жалват се родителите.

Изпрати новина

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ник
Ник
20.05.2018 17:10 17:10

Масово тези табели се монтират за каменните плочи по площадките, които са просто положени на пясък и фугирани с цимент. При силен вятър табелите падат заедно с плочата. Идете и снимайте на площадката зад магазина на ул. Мадара. Табелата беше паднала по същия начин след което само е изправена отново.

Fanki
Fanki
20.05.2018 19:14 19:14

Родителите правят грешка като сигнализират на общината там цари ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ живот всички се кефятот либералният режим вземат си заплатките и ШАПКА на ТОЯГА Ако искате да не стане БЕЛЯ спрете първото цигане с КАРУЦА и му посочете ТАБЕЛАТА той ще я прибере Така няма да има проблем и вие ще сте доволни и цигането също Хайде със здраве и побълзайте

Back to top button