Хасково

Шофьори се биха на автобусна спирка в Хасково, арестуваха ги

Двама шофьори са се сбили на автобусна спирка в Хасково, съобщиха за Haskovo.info от полицията.

Инцидентът е станал по обяд на спирката на булевард „Раковски“ до ОУ „Св. Иван Рилски“. Боят станал пред много хора. Единият шофьор се обърнал към другия с думите „Какво правиш тук, мишко“ и го ударил. Потърпевшият извадил от колата си щанга. Последвала размяна на удари.

На място пристигнала полиция, като органите на реда са задържали двамата шофьори. Единият е от Димитровград, а другият – от Хасково. Изясняват се причине за боя. Засега няма свидетели, които да потвърдят версията, че двамата са нелегални таксиметрови шофьори, които са се скарали за пътници. Единият от водачите преди време е работил като таксиметров шофьор, допълниха от полицията.

От полицията уточняват, че 36-годишният димитровградчанин е с прободна рана с остър предмет в областта на трицепса на лявата ръка, а опонентът му – 35-годишен хасковлия е с фрактура на лъчевата кост на лявата ръка. И двамата са обработени и освободени за домашно лечение.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
20.05.2018 21:02 21:02

Полицайте да започват да глобяват нелегалните превозвачи ,какво се крият като мишки .Цялата държава е на автопилот..

гост
гост
20.05.2018 23:44 23:44

Никъде в нормалния свят журналистите не поднасят подобни новини със скрити номера на колите и без имената на хората. Тая мода от Русия ли идва. Утре ще ви е страх да кажете и къде се е случило нещо. кауни!!!

Анонимен
Анонимен
21.05.2018 9:24 9:24
Отговор до  гост

Тази снимка на всичко отгоре е илюстрация- слагат я на всяка подобна статия!!!!!!!

Свидетел
Свидетел
21.05.2018 0:56 0:56

Имаше и ръгане с нож. Димитровградчанина е Благо, известен боклук. Хасковлията караше такси преди. Та тоя Благо удари шишкото с желязна тръба и оня изкара ножа и го мушна в дясната ръка. Ами когато се правиш на мутра е смешно после да викаш полиция да те спасява.

Анонимен
Анонимен
21.05.2018 12:31 12:31

До ГОСТ, не меси РУСИЯ тука глупако!

Back to top button