Регион

Тир катастрофира на магистралата, разляха се 23 тона зехтин, камион горя след Горски извор

Товарен автомобил Волво, управляван от 31-годишен хърватин е катастрофирал рано тази сутрин на автомагистрала „Марица“, съобщават от полицията.

Инцидентът е станал в 0:30 часа. Поради движение с несъобразена скорост с превозвания товар – наливен зехтин и с релефа на пътя, водачът е загубил управлението и се е ударил в мантинелата. Еластичната ограда е разрушена, а на пътя са се разлели 23 тона зехтин.

7-годишно момченце пък е пострадало след произшествие, станало вчера в Димитровград. На паркинг на улица „Захари Зограф“ 18-годишна водачка на лек автомобил Алфа Ромео при потегляне е блъснала изскочилото дете. Момчето е с натъртване на гърба прегледано е и е освободено за домашно лечение.

17-годишна пешеходка е без опасност за живота след пътно произшествие. На 18 май в 7:50 часа на булевард „България“ в Хасково 65-годишен водач на лек автомобил Ровър не е пропуснал преминаващата по пешеходна пътека девойка и я ударил. Момичето е с натъртване на гръдния кош, натъртване на лявата ръка и охлузване на десния крак. Прегледана е в спешно отделение и е освободена за домашно лечение.

Още една пешеходка на 81 г. от Свиленград е пострадала същия ден при катастрофа. В 19:55 часа на паркинг на улица „Хр. Топракчиев“ в града 36-годишна водачка на лек автомобил Хюндай при движение на заден ход е минала със задната лява гума през лявото ходило на възрастната жена. След преглед е установено счупване на две места и охлузване на лявата ръка. Пострадалата е настанена за лечение в хасковската болница.

3 бързи производства срещу пияни водачи са заведени през почивните дни. В Ивайловград и Свиленград са хванати двама мъже, шофиращи съответно лек автомобил и мотопед без регистрационни табели.

От областната противопожарна служба съобщиха за Haskovo.info, че тази сутрин е изгорял и Тир. Инцидентът е станал след димитровградското село Горски извор. Причините за пожара се установяват.

Снимка: „Сакар нюз“

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
21.05.2018 14:21 14:21

S relefa na pytq ha ha ….

Анонимен
Анонимен
21.05.2018 14:23 14:23

Nashite magistrali sa relefni ne sa kato v harvatska ,neznae li toz harvatin ha, nestiga che katastrofiral zaradi pytq ami i vinoven shte go izkarat boiko boikooo boikooo

Анонимен
Анонимен
21.05.2018 14:24 14:24

I policaite sa edni boikovci

Анонимен
Анонимен
21.05.2018 14:25 14:25

Vmesto globa na dyrjavata ni, ot evropeiskiq syiuz te globili gorkiq shofior ..boikovci

Back to top button