Любопитно

Министерски награди за хасковски дейци на културата

С почетен знак „Златен век“ – златен печат на цар Симеон Велики и грамота бe отличено Народно читалище „Заря – 1858“ – Хасково, съобщиха от Министерството на културата.

Министър Боил Банов днес връчи традиционните годишни награди по случай 24 май – Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост на официална церемония в Национална галерия „Двореца“ в столицата.

Същият почетен знак – златен и грамота за принос в развитието и утвърждаването на българската култура и национална идентичност получава и Стефка Младенова – диригент на хора при ПАНПТ „Китна Тракия“ – Хасково, която наскоро отбеляза своя юбилей с голям концерт.

С грамота са удостоени и Александър Милушев – секретар на читалище „Заря 1858“ и председателят на читалищното настоятелство Красимир Кръстев.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button