Хасково

Отново няма хванати преписвачи на втората матура в Хасковско

Няма хванати да преписват абитуриенти и на държавния зрелостен изпит по предмет по избор в Хасковска област, съобщиха за Haskovo.info от Регионалното управление на образованието.

Както писахме, матура днес се проведе в 18 училища в региона, като във всички стаи имаше камери за видеонаблюдение. Квесторите също не са хванали абитуриенти да преписват и няма анулирани изпитни работи. Преписвачи не бяха хванати и на матурата по български език и литература в понеделник. На националното външно оценяване по математика при седмокласниците също няма хванат да преписва.

Изпитните работи на абитуриентите заминават за София, където се засекретяват и сканират преди да бъдат проверявани. Работите на седмокласниците ще се проверяват в Хасково.

Резултатите на зрелостниците трябва да излязат до 9 юни.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Фит
Фит
23.05.2018 16:48 16:48

Ми като ,не може да преписват как да има? Преди 3-4 годи като имаше матури преписвахме пред даскалите ,и не казаха нищо…

Анонимен
Анонимен
23.05.2018 19:53 19:53
Отговор до  Фит

Със запетаите се престара.

Back to top button