Регион

Два автобуса и обновен обреден дом за Черешова задушница в Димитровград

В събота е Черешова задушница и по този повод автобусите за двата гробищни парка в Димитровград ще тръгнат в 8:30 ч. от спирката пред църквата „Св. Димитър“, съобщават от общината.

За целия ден ще се движат непрекъснато два автобуса, които да обслужват пътниците до Стария и Новия гробищен парк.

Напълно обновен и ремонтиран е Домът на покойника в новия гробищен парк. Сменена е дограмата, боядисано е и е поставен нов климатик, което значително ще повиши енергийната ефективност на сградата и удобството от ползването й. Пространството около залата също е облагородено, сменени са плочките, ремонтирана е чешмата отвън.

Гробища

Другото ново, което ще посреща гражданите на т. нар. нови гробища е огромния двуметров кръст, който свети нощем. На стария гробищен парк има нова тоалетна, а на гробищния парк в квартал Марийно има изграден нов подход с широки стълби. Пътят до двата основни гробищни парка е асфалтиран.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Да
Да
23.05.2018 15:25 15:25

Сега им трябват клиенти.

Back to top button