Хасково

Мъж е с комоцио след катастрофа, блъснаха и 16-годишен мотоциклетист

Движение с несъобразена скорост е предизвикало произшествие вчера, съобщават от полицията.

В 15 часа на километър преди село Въгларово е станал инцидент с лек автомобил Форд, шофиран от 70-годишен хасковлия, който на десен завой е загубил управлението и е излязъл извън платното. Пострадал е возещият се до него 89-годишен пътник от областния град, който е с комоцио в местната болница.

Отнето предимство пък е причинило произшествие на 25 май. В 19:30 часа на кръстовището между улиците „Бенковски“ и „Сливница“ в Хасково е възникнала катастрофа с лек автомобил Форд, шофиран от 53-годишна хасковлийка, която е отнела предимството на движещ се с несъобразена скорост мотоциклет, управляван от 16-годишен младеж. От удара момчето се е ударило в предната част на колата. То е с разкъсно-контузна рана на десния крак, прегледано е в МБАЛ-Хасково и освободено за домашно лечение, без опасност за живота.

6 бързи производства са започнали през почивните дни. Едно от тях е срещу неправоспособен 18-годишен младеж от село Върбово, хванат да шофира лек автомобил в едногодишен срок на влязло в сила наказателно постановление. Оказало се и че е с 0.56 промила алкохол. За наличие на алкохол в кръвта са били задържани и 43-годишна хасковлийка и 30-годишен димитровградчанин, управляващи колите си съответно с 1,27 и 1,85 промила. В ивайловградското управление е било 17-годишно момче, шофиращо мотопед без регистрационни табели. За същото нарушение в Харманли е бил неправоспособно 14-годишно момче, а в Димитровград – 20-годишен младеж. Те са хванати с мотопеди без регистрационни табели.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button