Хасково

Миролюба Бенатова отговаря на куп въпроси на гимназисти във ФСГ

Журналистът Миролюба Бенатова изнесе своеобразен открит урок по свободата на словото пред гимназисти в хасковската ФСГ „Атанас Буров“.

Гимназистите се възползваха от възможността да задават всякакви въпрооси към Бенатова. Сред тях беше за мнението й за легализирането на марихуаната. Според Бенатова, нашето общество не е узряло за това. По нейните думи, марихуаната си е дрога като всички останали, към която човек се пристрастява, а след нея преминава и към така наречените твърди наркотици.

Среща

На въпрос за най-опасния си репортаж, журналистът си припомни инцидент, при който е била ударена и повалена на земята.

Бенатова заяви още, че най-големата грешка на политиците е, че не са искрени. Тя допълни, че не би станала политик, защото при тях самостоятелните решения са сведени до нула.

Среща

Разследващият журналист отговори още, че я вдъхновяват истински хубавите примери в живота, свързани с успехи след преодоляване на трудности. Тя говори и за така наречената криза на 40-те, когато мечтите на много хора са разбити и те трябва да имат план Б, за да продължат да живеят.

Среща

Миролюба Бенатова гостува по покана на ФСГ в рамките на инициативата „Журналисти в училище“ на Фонд „Валя Крушкина“ при Фондация „Работилница за граждански инициативи“. Целта е да се повиши медийната грамотност на ученици от горен курс на обучение, да се стимулира сформирането на гражданска позиция сред подрастващите и да провокира интереса им към журналистическата професия.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Абагар
Абагар
30.05.2018 8:53 8:53

Чалга – журналистка, същата като Лора Крумова и Галя Щърбева, учили за детски учителки и хоп репортерки, после журналистки в хахаха предавания, важното е да покажем че ни е смешно и тя да дава акъл на децата-смях!

Анонимен
Анонимен
30.05.2018 12:44 12:44
Отговор до  Абагар

В пьти по-добра журналистка е от слугите на ГЕРП в Хасково точка нет, Дарик и битиви.

Агбар
Агбар
19.12.2020 13:13 13:13
Отговор до  Абагар

Чудесна журналистка е! А ти какво си завършил цървуле? Или като ви натисне в стената, измамниците и разбойници започва да ви убива чепика?

Back to top button