Хасково

Хасковски специалисти с награди от денталния конкурс „Усмивка на годината“

Хасковски специалисти заслужиха награди от най-престижното дентално събитие „Усмивка на годината“ 2018. На форума бяха отличени и наградени постиженията на българските зъболекари.

Сребро за Хасково донесе д-р Александър Киряков, който успя да представи достойно хасковските стоматолози и да докаже, че качеството на работа е на световно ниво. Д-р Киряков попадна в челната тройка в категория „Керамични възстановявания“, в която миналата година бе отличен като победител.

Друго отличие за Хасково донесе студентът по дентална медицина в университета във Варна – Стоян Русев. Той е победител в категория „Студентски случай“.

Награди

На официалната церемония по награждаването присъстваха и двама от членовете на изключително авторитетното жури съставено от международни лидери в стоматологията – д-р Ставрос Пелеканос от Гърция, д-р Франческо Минтроне – Италия, д-р Флорин Кофар – Румъния и д-р Рафи Романо – Изреал.

Журито коментира, че са изключително щастливи от нивото на представените случаи и качеството на стоматологичната услуга, която демострират участниците.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button