Спорт

Димитровград победи Свиленград във финала на турнира „Децата и футбола“

Осем отбора с деца до 12 г. се включиха в турнира „Децата и футбола“ на стадион „Хасково“, съобщават от общината.

„Димитровград 1947“ победи с 4:1 във финала „Свиленград 1921“. В среща за третото място „Червените дяволи“ от Хасково спечелиха с 2:0 срещу „Асти АБ“.

Футбол

Вратар на турнира стана Теодор Генов от „Асти АБ“, за защитник бе отличен Борко Лозев от „Червените дяволи“, полузащитник – Радослав Николов от „Бригада“ (Димитровград), нападател – Станислав Колев от „Харманли 04“, голмайстор на турнира с 6 попадения стана Мирон Асенов от „Свиленград“. Дейвид Красимиров от Димитровград бе награден за най-добър играч на турнира. Награда за най-техничен играч получи Ерен Юсеин от АФК „Хасково“. За най-полезен играч на терена бе обявен Стефан Деликостов от „Раковски“ (Ивайловград). Награда за най-добър треньор на турнира бе връчена на Деян Динев от Димитровград.

Футбол

Кметът на община Хасково Добри Беливанов награди победителите. Градоначалникът ги поздрави за сърцатата игра и им пожела успех във футбола и в училище. Състезанието е под егидата на Асоциацията на българските футболисти с подкрепата на Министерството на младежта и спорта, Български футболен съюз и община Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button