Регион

Прокуратурата обвини Гюнай за двойното убийство в Козлец

45-годишният Гюнай от хасковското село Козлец е привлечен като обвиняем за двойното убийство на съпругата си и своя съсед, съобщават от прокуратурата.

Мъжът е задържан до 72 часа, като предстои Хасковската окръжна прокуратура да внесе искане в съда за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемия.

От държавното обвинение посочват, че убийствата са извършени след възникнал битов скандал, провокиран от ревност.

Както Haskovo.info писа, трагедията в Козлец стана вчера сутринта. Според хора от селото Гюнай подозирал, че жена му Фатха на 44 г. има връзка с 48-годишния им съсед Мехмед. Гюнай прострелял жена си в двора на къщата им. Мехмед чул стрелбата и отишъл да провери какво става, когато също бил застрелян от Гюнай със законно притежаваната от него двуцевна ловна пушка ИЖ. Двамата са простреляни смъртоносно в гърдите.

Според хората в Козлец, Гюнай се е променил от близо месец, когато спрял да поздравява съселяните си и започнал да ревнува жена си от всички. Те подозират, че психиката на мъжа не е издържала заради финансови проблеми и заболяване на една от двете му дъщери.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Само бой ще ни оправи
Само бой ще ни оправи
31.05.2018 15:37 15:37

Да го пуснат човека на свобода ве…може де се излъже и в парламента да иде малко да чисти

Back to top button