Денят в снимки

Снимка на деня: Паркиране до забавачка

За неправилно паркиране на тротоара до детската градина зад общината в Хасково сигнализираха със снимка читатели на Haskovo.info.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Някой
Някой
04.06.2018 12:40 12:40

Човекът няма 1лв за синя зона, като гледам каква кола /джип/ кара , предлагам да му ”отворим” благотворителна сметка и да му съберем стотинки .

Анонимен
Анонимен
04.06.2018 13:34 13:34

Там редовно се паркира !!!!!Джипът е по-широк и човека го е качил 20 см на тротоара така че да не пречи на никого нито на пешеходци нито на другите автомобили!!!!!!Какво лошо има в това!!!!!!

Анонимен
Анонимен
04.06.2018 23:59 23:59

руши плочките за които плащаме всички трябва да го глобят

Анонимна
Анонимна
05.06.2018 0:50 0:50

Ще кажете, че това е първото неправилно паркиране! Всеки ден минавам от там и все има някоя кола качена върху тротоара ама сега човека обира парсата, щото някой го е хванало яд или пък е нямало паркинг място! А, знаете ли, че и за там взимат левчето, а? От къде знаете, човека дали не си е пуснал стотинката ама много лаете!!! Човека просто е с по-голяма кола(джип) и за да не заема половиният път се е качил с 20 см на тротоара и така, като гледам не знам на кого пречи? Май само на снимащия, който явно му е завидял за нещо – я за местото, я за колата! ?

Знаещ
Знаещ
05.06.2018 0:56 0:56

А, защо говорите без знаете? Миже да е нямало места, а не да пести стотинки! Като му гледам колата, едва ли е за 1 левче. Там много често няма места и се паркира неправилно, така че не се спазват паркинг линиите и да не може една кола да паркира между две други. А като я гледам таз кола май ще да е по-широчка. Много знаете всички ?

Back to top button