Хасково

Монтират 3 камери на кръстовището между „Раковски“ и „Съединение“

Три камери за видеонаблюдение монтират от общината на кръстовището между булевардите „Раковски“ и „Съединение“ в Хасково.

Заместник-кметът Велин Балкански обясни пред Haskovo.info, че става дума за възстановяване на старото компрометирано видеонаблюдение в кръстовището. Камерите ще са обзорни, като имат добра резолюция и евентуално ще заснемат и регистрационните номера на колите.

Сигналът от камерите ще постъпва при дежурния в общината. В следващите дни камерите ще бъдат тествани. Ако резултатът е добър ще се мисли как да се развие видеонаблюдението в града и дали да бъде продължена спряната обществена поръчка за изграждането му, допълниха от общината.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ВСЕВИШНИЯ КЕНАНЕЦ
ВСЕВИШНИЯ КЕНАНЕЦ
05.06.2018 20:42 20:42

Имайте предвид че и този ХРАСТ ЗАЕК няма да ИЗСКОЧИ Всичко ще се върши както винаги в България ИЗБИРАТЕЛНО КАТ няма да е в състояние да НАГРИЗЕ КОКАЛА на БОГАТАШИТЕ и пак БЕДНОТИЯТА ще отнася ГЛОБИТЕ Тези камери ще донесът пак някаква далаверка за някои и разбира се с парици

кенански тигър Хебър
кенански тигър Хебър
06.06.2018 9:07 9:07

Освен на това място камери трябва да се поставят и до Руската гимназия посока Кенана, всяка вечер там се организират гонки с моторетки и не стига че влудяват хората с форсирането ами и някой ще стане курбан. Камера може да се постави и до парка на Лебеда, там също карат като самоубийци, независимо че минават покрай Дирекция на полицията и РПУ-то.

Бачо Кико
Бачо Кико
06.06.2018 10:01 10:01

Нека да има камери по всички главни булеварди и кръстовища,само че да ги свържат с КАТ и в реално време да снимат. Тогава да ги видим малките пръдльовци как ще карат като луди из града,като им дойдат глобите в къщи и после с колелото.

John
John
06.06.2018 14:08 14:08

дежурният работи до 17:30, анархията е след това!

Back to top button