Регион

Оставиха в ареста хасковлията, превозвал 23 нелегални мигранти

49-годишният хасковлия Тянко Илиев бе оставен в ареста от Свиленградския районен съд по обвинение, че е превозвал с камион 23 нелегални мигранти.

Мъжът е многократно осъждан и е лежал в затвора. Въпреки множеството наказания, той не е прекратил престъпната си дейност.

До момента е установено, че на 2 юни в района на община Свиленград, обвиняемият е управлявал товарен автомобил, в който били укрити в специален тайник 23-та чужди граждани. Както Haskovo.info писа, тайникът е с височина едва около 50 сантиметра и всичките мъже са били натъпкани вътре. По думите на мигрантите, те са от Пакистан и Афганистан. Пътували за Франция, като платили на каналджията в Турция по 1600 евро. Малко след задържането им стана ясно, че те са болни от краста.

Решението на съда подлежи на обжалване пред Хасковския окръжен съд.

Снимка: „Старият мост“

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ввв
ввв
06.06.2018 22:27 22:27

Застаряваща Европа има нужда от млада кръв, но това не се обявява публично, няма как, твърде откровено болезнено е! Европейците вече са неспособни, а и не искат деца, спасението е в тия пришълци…Те ще създадат поне по 4-5 деца при тая социална политика там! Източноевропейците – по 1 или рядко по 2 деца… Ето затова бездетната баба Меркел извика извика тия….

Back to top button