Хасково

Обявиха 4 свободни места за Криминална полиция в Хасково

Четири свободни места за отдел „Криминална полиция“ са обявени в областната дирекция на МВР в Хасково.

Двете вакантни длъжности са за разузнавачи в сектор „Противодействие на криминалната престъпност“, а другите две са в сектор „Противодействие на икономическата престъпност“.

Сред изискванията към кандидатите са да имат само българско гражданство, да не са осъждани, да не са привлечени като обвиняеми, да не са по-възрастни от 40 години към датата на обявяване на конкурса, да имат завършено висше образование с минимална образователно-квалификационна степен „бакалавър“.

В конкурса ще бъде проверена физическата годност на кандидатите, предвидено е психологично изследване и заключително интервю.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
МАНГО
МАНГО
09.06.2018 13:24 13:24

По закон нямат право да обявяват изисквания на полова, възрастова, религиозна, етническа или друга характеристика. Тези нямат ли юристи? Или „професионализма“ в МВР е на отчайващо ниво!

Някой
Някой
09.06.2018 14:26 14:26

Тези конкурси са просто един параван който по-закон трябва да се проведе . Хората предварително се знаят кои ще са . Естествено който каже бат Ангел от Хърманли .

Иво
Иво
09.06.2018 14:29 14:29

Ако имаш степен Бакалавър, не си осъждан, но са е хващали с алкохол 5 пъти, но не си осъждан – дали може да се кандидатства за някоя от позициите? И колко е заплатата – вярно ли е 1200 с бонусите?

срещу манговците с анонимните коментари
срещу манговците с анонимните коментари
09.06.2018 14:57 14:57

и понеже Манго ти никога няма да се хванеш на работа а само ще хейтиш скрит от страх в анонимните коментари реши да намериш кусур на конкурса. наистина защо ли ги обявяват за такива тъпаци като пишещите тук. никога няма да сте доволни , овце прости. като няма конкурси – защо няма. като има- защо има. защо не се застреляте и да покажете поне веднъж в живота че сте мъже, мишки прости и неграмотни.

aaa
aaa
14.06.2018 11:26 11:26

„МАНГО“ вижда дискриминация в изискването само за българско гражданство. Но ителектът му явно не достига, за да е наясно, че тук не става дума за български етнос, а гражданство. Българските граждани имат свободата да бъдат мюсюлмани, индуисти, будисти, християни и всички останали. Всеки си изповядва каквато си иска религия и може да се причислява към който етнос му е на сърцето. Въпросът е дали се чувства български гражданин и дали милее за родината си.
То както е тръгнало, скоро ще започнат разни необразовани да се жалват, че изискването за бакалавър е дискриминация спрямо тези с основно образование.
Но на мързеливия претенциите винаги са много големи.

Back to top button