Хасково

Ангел Джамбазки: Икономическото спасение е държавен заем и вдигане на пенсии и заплати

Евродепутатът от групата на Европейските консерватори и реформисти Ангел Джамбазки проведе среща разговор с хасковлии за българския национален интерес и борбата с двойните стандарти.

По думите на Джамбазки, нашите съюзници и конкуренти в ЕС се опитват да откраднат транспортния бизнес с налагането на нови изисквания. Той определи тяхното мислене като колониално, което налага внушението, че на изток от Виена живеят втора ръка хора. Джамбазки даде пример със стоки в хранителните вериги, които са с по-ниско качество в сравнение с тези, продавани в Западна Европа.

Среща

Според Джамбазки България и Румъния вече са изпълнили всички изисквания за приемане в Шенген, но се налагат нови и нови изисквания. Това също спъва бизнеса в България.

Ангел Джамбазки предлага на всичко това да се отговори с реципрочни мерки. Западни фирми, които плащат по 250 евро заплати у нас, да ги изравнят с тези на работниците им в Западна Европа, които са по 1800 евро.

Джамбазки посочи, че икономическото спасение за България е тегленето на дъжавен заем и вдигането с тези пари на пенсиите и заплатите. Така се очаква да се вдигне потреблението. Той даде за пример Гърция, които имат милиарди дългове, които не се очаква да върнат, но живеят по-добре от българите.

Среща

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
10.06.2018 19:45 19:45

Ам, напрайте го,бре таварищ Джамбазки, нали управлявате.

Анонимен
Анонимен
10.06.2018 21:10 21:10

Заем ли? Чува ли се този? Малко ли е сега вече заема?

Иван Минков
Иван Минков
11.06.2018 9:47 9:47

ангеле, гиди дърто комуне, ти що не теглиш акъл и да го шерваш на хората?

Back to top button