Регион

Арестуваха двама младежи с марихуана и крадец

17-годишен димитровградчанин е задържан за съхранение на наркотик, съобщават от полицията.

Снощи около 3 часа на улица „Алеко Константинов“ в Симеоновград е спрян за проверка лек автомобил Хонда, шофиран от 27-годишен младеж. В колата с него е пътувал и задържаният, в чийто дрехи униформените са намерили 5 грама марихуана. Автопатрулът го е тествал и с дрегер, чиято скала е отчела наличие на метаамфетамин.

Димитровградските криминалисти също са иззели марихуана от дом на булевард „Стефан Стамболов“ в града. Жилището се е обитавало от 25-годишен младеж. В него са открити 14 топчета от алуминиево фолио с канабис с тегло 5,5 грама. Иззета е електронна везна и метален грайндер, чиито повърхности реагират на същата дрога.

Цигари без бандерол са иззели полицаи от Димитровград, Свиленград и Хасково. След проверки на автомобили, лице и дом са иззети общо 15 620 къса папироси, предадени с протоколи от собствениците си, на които са съставени актове.

42-годишен мъж от село Тянево е задържан за кражба. Под предлог за закупуване на стар телевизор, мъжът проникнал в дом на възрастно семейство от Симеоновград. От портмоне задигнал 200 лева и изчезнал. Когато потърпевшите на възраст 83 и 77 г. подали сигнал, извършителят е задържан, признал е за деянието си и е предал откраднатите пари.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button