Регион

Спипаха трима с дрога и АТВ, натоварено с дърва

Трима са задържани за съхранение на наркотик, съобщават от полицията.

Вчера в 23:30 часа димитровградчанин е бил проверен на улица „Патриарх Евтимий“ в града. В дрехите му е открито топче с тегло 0,5 грама – амфетамин и грам марихуана, предадени доброволно с протокол.

Колегите им от Хасково са задържали 43-годишен жител на село Пчелари, в чийто автомобил са намерени 5 кофички със засадени в тях конопени разстения с височина до 17 см. В хасковския арест е бил и 29-годишен, заловен да шофира лек автомобил Роувър след употреба на амфетамин и канабис. В колата са открити плик с 12 грама марихуана и бучка амфетамин.

Общо 33 000 къса цигари без бандерол пък са иззели полицаи от Харманли. На 17 юни криминалистите са проверили 67-годишен мъж в местен хотел. В прилежащ към хотела навес са намерени 10 000 къса папироси. Още 22 000 къса са иззели от спрян за проверка лек автомобил Мерцедес, шофиран от 33-годишен жител на Ямбол. В кухините на колата са намерени безакцизните цигари.

Неправоспособен с нерегистрирано АТВ е хванат с дърва без документи. На 16 юни териториалните полицаи са спрели за проверка в село Конуш АТВ, управлявано от 41-годишен жител на село Козлец. Униформените са установили, че возилото не е регистрирано по надлежния ред и е без регистрационна табела. То било натоварено с 0,6 куб. м. дърва за огрев без документи и разрешително. В същото време в хода на продължаваща полицейска операция в село Конуш е заловен и 15-годишен, управляващ мотопед без регистрационна табела, който е иззет.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
18.06.2018 16:36 16:36

няма да се научите да пишете

Back to top button