Регион

При обратен завой на магистралата: Опел удря автобус с работници, заплашват шофьори с бухалка

Тежка катастрофа се е разминала на косъм на автомагистрала „Марица“ в началото на седмицата, съобщиха за Haskovo.info от областната дирекция на полицията.

Автобус с работници, пътуващ от Харманли за новия завод за авточасти е пропуснал отбивката на магистралата и се е опитал да направи забранен обратен завой между мантинелите. Тогава е ударен леко от Опел. Шофьорите започнали да се карат. Спрели и други коли, като от едната слязъл мъж с бухалка. Той не я използвал, но заплашил каращите се, защото са запушили движението по аутобана.

Един от работниците се обадил на спешния телефон 112, малко по-късно пристигнала и полиция. Заради хулиганските прояви на магистралата случаят е поет от Районната прокуратура в Димитровград.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Янко Митев
Янко Митев
21.06.2018 14:29 14:29

Предлагам занапредполицията да изисква към необходимия комплект аптечка пожарогасител триъгълник и БУХАЛКА Който е без Бухалка да му се ОТНЕМА КНИЖКАТА

lex
lex
21.06.2018 16:29 16:29

А на автобусния шофьор взета ли е книжката за обратния завой на магистралата .

Back to top button