Хасково

Предлагат преименуването на хасковска гимназия

За юнската сесия на общинския съвет е внесена докладна от кмета Добри Беливанов за промяна наименованието на Професионална гимназия по селско стопанство и транспорт „Никола Вапцаров“ в Хасково.

Това се прави във връзка с постъпила докладна от директора на гимназията, като към нея е приложено и решение на Педагогическия съвт, който предлага наименованието да стане Професионална гимназия по транспорт и аграрни технологии „Никола Вапцаров“.

Новото име на гимназията ще е в съответствие с новите специалности. Две от специалностите са „Електрически превозни средства“ от професия „Техник по транспортна техника“ и „Агроекология“ от професия „Агроеколог“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Иван Минков
Иван Минков
23.06.2018 13:15 13:15

Кмете, каква връзка има Вапцаров със селското стопанство?! Освен, че другарите му, комунистите го разсипаха, не е ли цинизъм това, в кой век живеем?!

Back to top button