Хасково

Кандидатите за директори на 7 училища в Хасковско решаваха тест

Кандидатите в конкурса за директори на 7 училища в Хасковска област днес решаваха тест. Той се проведе в хасковското СУ „Васил Левски“.

Тези, които са издържали теста ще трябва да се явят на интервю. То ще бъде насрочено, след като всички кандидати си получат писмата с оценките от теста.

Haskovo.info припомня, че до конкурса бяха допуснати общо 16 кандидати. Това са Ангелина Ангелова, Антоанета Петрова, Атанаска Христозова, Божана Георгиева, Боряна Петрова, Валентина Павлова, Гергана Илиева Петрова, Диана Димитрова, Йорданка Маринова, Красимир Кръстев, Маргарита Топалова, Мариела Златева, Милен Минков, Силвия Тенчева, Соня Пулева-Божилова, Фатме Мехмед. Няма недопуснати кандидати.

Директори се търсят за хасковските ПМГ „Боян Петканчин“, Спортно училище „Стефан Караджа“, ПГДС „Цар Иван Асен II“ и ОУ „Шандор Петьофи“, както и за СУ „Неофит Рилски“ в Харманли, СУ „Д-р Петър Берон“ – Тополовград и стамболовското СУ „Св. Климент Охридски“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
възкръснал онкоболен
възкръснал онкоболен
25.06.2018 21:32 21:32

16 бройки кандидатствуват за 7 училища Голям мерак за директорство бе какво е това чудо бе а в същото време няма кандидати за директор на Онкодиспансера Хайде някой от тия кандидати да прехвърли към ОНКОТО А Мариела Златева и Силвия Тенчева пак кандидатстват В гилдията се говори че дветене са учили за педагози а за ДИРЕКТОРИ –така пишело в дипломите им

Back to top button