Любопитно

„Хасково срещу дрогата“ с фотоизложба и спактакъл

Кампанията „Хасково срещу дрогата“ предложи днес награждаване на най-добрите от фотоконкурса „Цветовете на живота“ и театралната постановка за учници „Без изход – изповедта на един наркоман“.

В конкурса участваха 34 красиви фотографии, които бяха оценявани от комисия с председател Яница Динкова – секретар на община Хасково и председател на Общински съвет по наркотични вещества и членове директорът на Младежкия център Катя Демирева и фотографът Янко Найденов. В организацията на кампанията са и Превантивно-информационен център по наркотични вещества при Младежкия център.

Младежи

Виктория Колева заслужи наградата в категория „Портретна фотография“ с послание на фотографията й „Зависимостта обръща живота ти с главата надолу“, Кристина Танева – награда в категория „Натюрморт“ с послание „Всеки голям проблем започва от нещо малко и безобидно“, Елена Павлова – награда в категория „Социален жанр“ с послание „Дали ще достигнеш страната на чудесата или ще се озовеш в страната на провала“, Петя Димитрова – награда в категория „Репортажна фотография“ с послание „Тютюнопушенето е най-прекият път към старостта“.

Младежи

Златина Тенчева е с наградата на публиката за най-харесваната фотография с послание „Вдишваш и издишваш единствено само проблеми“. Ангел Маринов получи грамота и подарък от Младежкия център, връчени му от Катя Демирева. Имаше и грамоти за отлично представяне на други млади фотографи.

Младежи

Малко по-късно театралният салон напълниха хасковски гимназисти за постановката на старозагорския театър.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button