Хасково

Оранжев код за проливни валежи и гръмотевични бури в Хасковско

Оранжев код за интензивни валежи и гръмотевични бури е обявен за вторник и за Хасковска област от Националния институт по метеорология и хидрология при БАН.

Утре към обяд през страната ще започне да преминава Средиземноморски циклон. Валежите в Хасковско ще са значителни, главно след обяд и през нощта срещу сряда. Количествата дъжд ще са между 30 и 50, а на места до 100 л/кв. м. Има опасност и от градушки.

Областният управител Станислав Дечев и всички структури на министерства и институции, отговарящи за сигурността на населението, получават своевременна информация и следят ситуацията в региона, съобщават от областна администрация.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Асковлия
Асковлия
26.06.2018 9:43 9:43

Областният и други следели ситуацията и какво от това?С какво ще ни помогнат -с нищо.Само се правят на велики.Не дай си Боже нещо се случи,знаем от други пострадали- по 325лв,а нямаш къща или е за основен ремонт.НЯМА ДЪРЖАВА!

Back to top button