Спорт

Нови две титли за Хасково от държавното по плажен хандбал

Отборите на „Хасково“ и „Асти 91“ станаха шампиони на държавното първенство по плажен хандбал за юноши и девойки в Каварна. И двата тима стигнаха до титлите без загуба и с много силна игра.

Девойките победиха във финала „Раховец“ (Горна Оряховица) с 2:0. В идеалната осмица на шампионата попаднаха Катерина Димитрова, Катерина Ванчева, Даниела Делчева, която се контузи, а Християна Петрова бе определена за най-атрактивен състезател на първенството.

Хандбал

Юношите пък биха във финала „Добруджа“ (Добрич) с 2:0. В идеалната осмица са Петър Тенев, Валентин Каваков, Виктор Ванчев и Васил Дечев, а Румен Димитров е с приза за най-добър вратар на шампионата. Димитров получи и повиквателна за лагера на националния отбор преди европейското първенство в зала в Австрия.

Хандбал

Haskovo.info припомня, че по-рано двата тима също се представиха отлично, като сме първи при мъжете и втори при жените.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
26.06.2018 17:03 17:03

Do godina PAK

Back to top button