Регион

Трима свиленградчани са арестувани за кражби на луксозни автомобили

Трима свиленградчани са арестувани при специализирана операция, свързана с кражба на автомобили, съобщават от полицията.

За тримата има данни, че са съпричастни към извършени кражби на леки автомобили на територията на Старозагорска област и в страната.

Претърсен и иззет е лекият автомобил, с който са се придвижвали лицата, при които са намерени и иззети инструменти за взломяване, заготовки за контактни ключове на автомобили и други вещи, съотносими към извършваната престъпна дейност. В населени места извън Старозагорско са намерени и иззети крадени „Mazda CX5“ и „BMW X6“. Проверява се съпричастността на свиленградчаните към други две кражби на леки автомобили „Mazda CX5“, извършени в началото на 2018 г. в Стара Загора.

Тримата свиленградчани са задържани първоначално за срок до 24 часа. На двама от тях с постановление на прокуратурата е наложена мярка за неотклонение „Задържане под стража“ за срок от 72 часа, като предстои внасяне на искане до съда за постоянен арест.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
bai kurti
bai kurti
29.06.2018 23:11 23:11

tva ednoto ima hotel Generali v Mezek i bashta mu e bil mitnicar
zavaliita nqma pari tragnal da krade koli

Back to top button