Хасково

Десетки мотористи подкрепиха протеста на майките на деца с увреждания в Хасково

Десетки мотористи подкрепиха протеста на майките на деца с увреждания в Хасково.

За пореден ден майките се събраха в центъра на Хасково в подкрепа на националния протест под мотото „Системата ни убива“. През седмицата те се събираха пред кметството, а сега са пред областна администрация, където опънаха и палатка.

Протест

Жените настояват за Закон за личната помощ. Той вече беше внесен в Народното събрание. Протестиращите обаче дадоха ултиматум на депутатите да го разгледат и приемат до 5 дни. В противен случай предстоят по-сериозни протести. В Добрич ще се затваря път. Майките в Хасково все още не са решили как да продължат протеста си.

Протест

Десетки мотористи от Хасково, Харманли, Димитровград и Карлово пристигнаха на площада с мощните си машини. Те заявиха, че подкрепят изцяло протеста на майките и се включиха в тяхната подписка, която вече е подкрепена от близо 500 човека. Имаше желаещи деца, които бяха качени на моторите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
01.07.2018 14:57 14:57

Депутатите са вече по чуждите морета и вие въобще не сте в мислите им.

Николай
Николай
02.07.2018 0:50 0:50
Отговор до  Анонимен

Извинявам се но проблема е ОБЩ с бе само тежест в живота на тези семейства.Искрено се надявам да ги чуе.Успех и знайте че когато се обединят всички ще се помогне днес на един утре на друг.Успех семейства и знайте че сме с Вас.

Анонимен
Анонимен
01.07.2018 22:22 22:22

С избори няма да стане. Някои работи не стават доброволно. Нужна е принуда. Например – тояги, шутове, осакатяване. Иначе нашите народни любимци няма да работят в полза на народа.

Back to top button