Хасково

Опашки от сутринта за записване в гимназиите

Седмокласниците от сутринта активно се записват в хасковските гимназии.

Както Haskovo.info писа, вчера излезе първо класиране след седми клас. От днес до 6 юли учениците могат да се запишат в училищата, в които са приети с оригинала на свидетелството за основно образование и служебната бележка с входящия номер на ученика. За професионалните гимназии се представя оригиналът на медицинското свидетелство.

Записване

Ако ученик желае да участва на второ класиране, подава заявление в училището, в което е класиран в същите срокове. В този случай ученикът може да се класира по по-предно свое желание или запазва мястото си от първо класиране.

Учениците, които на първи етап не са приети никъде, автоматично участват във второто класиране.

Записване

Сред първите, които се записаха в ПМГ „Боян Петканчин“ бе Дарина Димитрова, която е в паралелка Математика с английски език. От гимназията съобщиха, че при тях е най-високият максимален и най-високият минимален бал.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Златка
Златка
05.07.2018 21:43 21:43

.

Back to top button