Хасково

Завършиха първата от новите осем детски и спортни площадки в Хасково

Готова е първата от осемте детски и спортни площадки в Хасково, които се изграждат със средства на общината, съобщават от кметството.

След обществена поръчка бяха сключени договори за изграждането им за над 373 000 лв.

Пред приключване е работата по детската площадка между улиците „Ангел Войвода“, „Люлин“ и „Веслец“. Предстои довършване на озеленяването около площадката и сертифициране на съоръженията.

В ход е работата на площадката между улиците „Червена стена“ и „Панорама“. Там се очаква от следващата седмица да започне нареждането на плочките на алеите. Така също се работи и по площадката мужду улиците „Витоша“, „Цар Калоян“, бул. „Стефан Стамболов“. Днес работници довършваха паркинга към площадката между улиците „Каменна“, „Охрид“ и „Стоян Заимов“.
Другите площадки и места за спорт на открито, които ще се обновят са в квартал „Болярово“ между улиците „Поройна“, „Сливница“, „Ген. Радецки“ и „Мадара“, а така също в парка между улиците „Добруджа“, „Веслец“, „Епископ Сфроний“, в края на улица „Пещера“ в кв. „Хисаря“.

Според договорите с изпълнителите се очаква детските площадки и зоните за спорт и отдих да бъдат готови до есента.

Площадка

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button