Регион

Спипаха харманлийци с контрабандни цигари и камион на границата с тайник

Трима мъже и една жена от Харманли са задържани за схеми с контрабандни цигари. Близо 54 000 папироса са открити на четири адреса, които те ползвали.

Претърсени са домовете им, както и помещение на паркинг „Бисерска Гергана“. Освен цигарите полицаите открили и над 4 000 самозалепващи празни пликчета и 500 клипси, електронни везни и над 60 000 лева.

Намерени са и тефтери с информация за продажба на дрога, както и част от самите наркотици – канабис и метаамфетамин. Двама от четиримата са задържани с прокурорска мярка.

Над 11 000 цигари са открили и митничарите на Капитан Андреево. Те били скрити в тайник в резервоара на товарен автомобил с турска регистрация, който влизат в България.

Двама димитровградчани пък са в ареста за съхранение на марихуана. 80 грама зелена маса е открита при проверка на 29-годишен мъж, а още 73 грама в 19-годишно момче. 28-годишен турски шофьор на камион също е в ареста. В него са открити 4 грама канабис.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button