Спорт

„Екзекуторите“ спечелиха фен купата в Баните

Момчетата от „Екзекуторс“ – Хасково спечелиха фен купата ЦСКА от тазгодишния събор в Минерални бани.

Във футболния турнир на малки вратички взеха участие отбори от Хасково, Харманли, Кърджали, Свиленград, Димитровград и Минерални бани. Финалният мач между „Екзекуторс“ и Харманли завърши 3:2, като Тихомир Петков (Муши) отбеляза хеттрик и донесе купата на хасковлии. Отборът на тазгодишния шампион бе в състав: на вратата Петьо (Старшията), полеви играчи Дидо (Доктора), Цецо (Рендето), Стефан (Бичето), Марин (Меси) и Тишо (Муши). Младите армейци от Кърджали останаха на трето място.

„След 4-годишно прекъсване отново се връща традицията да се събираме привърженици на ЦСКА в националния курорт, коментира организаторът Иван Вълчев.

Всички фенове се обединиха за подкрепа на тартора на ЦСКА Иван – Кюстендилеца и затова тазгодишното мото на събора бе „Ние сме с теб, Иване“. Вечерта завърши подобаващо със заря, торта и песни за любимия отбор.

ЦСКА

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ivan levsheto
Ivan levsheto
08.07.2018 14:34 14:34

Kade e djazo tozi smeshnik

Back to top button