Регион

Димитровградската зала „Младост“ вече е с басейн и сауна

Спортна зала „Младост“ в Димитровград вече е напълно обновена с работещ басейн и сауна за спортистите, а скоро ще има и фитнес.

Кметът Иво Димов показа в какво точно са инвестирани 220 000 лв. от общинския бюджет в малкото крило на залата. Средствата са отделно от отпуснатите от правителството 3 млн. лв. за основен ремонт на „Младост“, който приключи преди месеци. Държавното финансиране не стигна обаче да се ремонтират тренировъчните зали на клубовете „Фаворит“ и „Младост“, съблекалните, помещенията на треньорите, санитарните възли и др.

Приключилият сега ремонт окончателно превръща залата в модерно съоръжение готово да посреща елитни клубове и състезатели, както и домакинства от международен ранг, заяви Димов.
Залите на състезателите по скокове на батут и по кик бокс са обновени, а специалната им настилка е от най-ново поколение. С такава е обзаведена и бъдещата фитнес зала, за оборудването на която на първо време ще са нужни още 10 000 лв. Има и учебен кабинет в който ще може да се преподава и теория.

За 12 000 лв. е напълно изградена суаната до басейна, които ще се ползват за рехабилитация на състезателите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Дядо Добчо
Дядо Добчо
12.07.2018 7:02 7:02

Това е кмет не кат нащо подобие на човек. Излагане е Беливанов!

кирката
кирката
12.07.2018 10:07 10:07
Отговор до  Дядо Добчо

къде е басейна не разбрах ако е тая вана зад кмета..сичката им работа такава
иначе хубаво че постегнали залата деца тренират там трябва да е хубиво.Но да твърдим че има басейн пък е вана..айде ша ва замолА

Анонимен
Анонимен
12.07.2018 8:41 8:41

Дядо Добчо, ами вие герберастите ни го натресохте, бе, сега не се измьквайте както обикновено.

Back to top button