Денят в снимки

Снимка на деня: Кучета в центъра

Читатели на Haskovo.info изпратиха снимка на бездомни кучета от центъра. В сигнала си те се шегуват, че неизграденият все още кучешки приют временно съществува по централните улици в Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
John
John
19.07.2018 16:55 16:55

снимайте и пясъчника в ляво, там е кучешката тоалетна!

Дора
Дора
20.07.2018 10:05 10:05

Ама вие защо си мислите че някой ИСКА ДА ИМА БЕЗДОМНИ КУЧЕТА И КОТКИ ПО УЛИЦИТЕ НА КОЙТО И ДА Е ГРАД. МИСЛИТЕ ЛИ ЧЕ ПРИЮТА Е РЕШЕНИЕ СЛЕД КАТО ХОРАТА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ИЗХВЪРЛЯТ И ДА БЪДАТ БЕЗОТГОВОРНИ КЪМ ЖИВОТНИТЕ СИ. ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ПУСКАТ БЕЗРАЗБОРНО ЖИВОТНИТЕ СИ И ПОСЛЕ КАТО МУ СЕ НАРОДЯТ КУЧЕНЦА,ЗАЕДНО С МАЙКАТА ГИ ИЗХВЪРЛЯТ. БЪДЕТЕ ПРОТИВ ТЕЗИ ХОРА НЕ ПРОТИВ ЖИВОТНИТЕ ТЕ НЕ ПАДАТ ОТ НЕБЕТО. КОЛКО ПЪТИ ПРИЗИВА НА ВСИЧКИ ПРИРОДОЗАЩИТНИЦИ И ВЕТИРИНАР И Е ДА СЕ КАСТРИРАТ,ВСИЧКИ ДВОРНИ КУЧЕТА,СЪЩО ТАКА И ДА СА С ЧИП,КОЙТО ПОКАЗВА КОЙ Е СОБСТВЕНИКА И ДА СЕ НАКАЖЕ ТОЗИ ЧОВЕК,КОЙТО ПРИЧИНЯВА ТОЗИ ДИСКОМФОРТ НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ. НЯМА КЪДЕ ДА ОТИДАТ КАТО ГИ ИЗХВЪРЛЯТ НЕПРЕКЪСНАТО.

Петър Срефанов
Петър Срефанов
20.07.2018 12:44 12:44

Трепане и всичко се оправя за 1 седмица. И няма болести и изпражнения.

Шакира
Шакира
20.07.2018 15:41 15:41
Отговор до  Петър Срефанов

До Петър Стефанов :Ей ЦЪРВУЛ,той за тва държавата ни е на това дередже от ей такива простаци като тебе ,дето нямат една гънка в мозъка си да помисли малко от къде идва проблема. Ама той с прост човек няма как да се разбереш. ТЪПОТО СИ Е ТЪПО.

Божана
Божана
20.07.2018 23:36 23:36

Кучето , което лежи под таблото най-редовно безпричинно се спуска на минувачи. Отсреща има детска градина и редовно покрай него минават деца. То не е виновно, че някой го е изхвърлил на улицата, но е опасно. Искам да попитам какво се прави в такива случаи?

Back to top button