Регион

Шофьор с 3.62 промила алкохол катастрофира, арестуваха и дрогиран

44-годишен харманлиец е хванат да шофира с 3.62 промила алкохол в кръвта, съобщават от пресцентъра на полицията.

Мъжът е причинил катастрофа с матариални щети. На кръстовище в Харманли той ударил с Мерцедеса си Фолксваген, тъй като не спазил дистанцията между тях.

В Димитровград е арестуван 31-годишен да шофира Фолксваген след употреба на амфетамин, а в Свиленград е хванат 61-годишен с нерегистриран мотопед.

Двама младежи са хванати с дрога през денонощието. В село Орешец харманлийските полицаи са проверили лек автомобил „Фолксваген“, управляван от 29-годишен свиленградчанин. В предната дясна врата на колата е открита грам зелена листна маса, реагираща при наркотест на канабис. Возещото се в колата 18-годишно момиче от Харманли е признало, че дрогата е нейна.
Също канабис с тегло 2 грама са открили димитровградските полицаи при проверка в село Странско на 17-годишен младеж от сливенското село Тополчане.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Стойчо Тилев
Стойчо Тилев
20.07.2018 11:11 11:11

Аз съм си взел джобен дрегер и като покаже над 2 промила се прибирам пеша от кръчмата.

Анонимен
Анонимен
20.07.2018 15:31 15:31

Пияното животно ще убие рано или късно някого и ще падне реване, но ще е късно.

Back to top button