Регион

Обраха селска къща, разкриха кражба на ток на улица „Добруджа“

За домова кражба, извършена през денонощието, съобщават от полицията.

Неизвестно лице е проникнало в къща в хасковското село Горно Войводино след счупване на прозорец. От гардероб са задигнати 760 лв.

Служител на ЕВН е сигнализирал за кражба на ток в Хасково. Експертът съобщил, че е констатирал неправомерно прикачване към електропреносната мрежа чрез поставяне на метален шунт към електромер на улица „Добруджа“ в областния град.

29-годишен харманлиец пък е задържан за кражба. Вчера около 17:30 часа 11–годишно момче от града оставило велосипеда си пред магазин в центъра на Харманли. След като излязло от бакалията то установило, че колелото липсва. Баща му подал сигнал за кражбата в управлението. Предприет е обход на централната градска част, при който служител забелязва велосипед със същото описание. Познайникът на органите на реда е предал колелото.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button