Хасково

Хванаха 36-годишен хасковлия с амфетамин в колата, пиян се заби в ограда

36-годишен хасковлия е арестуван с амфетамин в колата, съобщават от полицията.

Вчера на булевард „Никола Радев“ в областния град автопатрул е спрял за проверка лек автомобил Опел, шофиран от мъжа. В колата са открити 2 хартиени сгъвки с бяло вещество, за които водачът твърди, че е амфетамин за лична употреба. Униформените служители са тествали водача с дрегер тест, който отчел наличие на амфетамин и метаамфетамин.

В управленията в Хасково и Харманли са задържани пък двама водачи, употребили алкохол. В ареста на областния град е бил 67-годишен, хванат да шофира в село Мандра колата си с 1,59 промила.

В Харманли е бил задържан 46-годишен водач, който самокатастрофирал вследствие на загуба на контрол над Фолксвагена си. След като се ударил в еластична ограда бил тестван с дрегер, чиято скала показала 1,27 промила алкохол.

28-годишен водач на Мерцедес е задържан от димитровградски автопатрул. Младежът управлявал колата си с наличие на тетрахидроканабинол.

В харманлийското управление е бил и 51-годишен, шофиращ автомобил без книжка с влязло в сила наказателно постановление за същото нарушение.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Пенка
Пенка
23.07.2018 13:40 13:40

Продаваш на някой боляровски бек и след това звъниш на когото трябва.Хем си продаваш и си имаш чадър, хем полицаите отчитат дейност. Много жалко.

Back to top button