Спорт

66 деца стартираха в международен тенис турнир на Кенана

66 деца стартираха в първия Международен турнир на Единната руска тенис лига 10S.

Надпреварата се провежда на кортовете в парк Кенана. Домакини са клубовете „Хасково“ и „Хасково 2015“. Децата са разпределени в 3 възрастови групи. По-голяма част от тенисистите са от България, а останалите са от Русия. Гостите споделиха, че са доволни от условията и организацията на надпреварата.

Тенис

Кметът Добри Беливанов откри турнира. Кметът пожела на децата много късмет и успех в състезанието. Той изрази надежда този турнир да бъде последван от още много издания.

След официалното откриване, директорът на състезанието Йордан Йорданов и главният съдия Мадина Алимова разясниха правилата на участниците, които стартират в надпреварата следобед. Международният турнир продължава и във вторник, за когато са предвидени финалите в отделните възрастови групи, както и награждаването.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button