Любопитно

Опасаха със скеле паметника на Родопци, снимат игрален филм

Паметникът на 10-ти родопски полк зад ДНА в Хасково е опасан със скеле.

Причината не е ремонт, а снимките на игралния филм „Незнайният син“. Става въпрос за жена, която е изгубила сина си и се припознава. „Това е филм за вярата“, заяви пред Haskovo.info режисьорът на лентата Димитър Сарджев.

Паметник

Той сподели, че паметникът е страхотен и затова е избран за снимките. Паметникът ще е снимачна площадка до неделя. Високите треви около него пък били подходящи за сцените, които се снимат в Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
възмутен
възмутен
02.08.2018 21:50 21:50

Абе Сарджев абе обстановката около тревясалия паметник е за филм чието действие е в джунгла бе По ще подхожда във филма да се говори за змии Че там е пълно с тная гад как не са ви изпохапали Те герберите в Хасково бяха обявили ДА ИЗЧИСТИМ ХАСКОВО за ЕДИН ДЕН обаче викой не отиде да чисти а тревите растът ли растъ и змиите също Щом Циганите не влизат там значи работата е сериозна

Back to top button