Спорт

Втората ракета на Германия тренира в Хасково

Втората ракета на германския национален отбор по тенис за юноши до 14-годишна възраст Яник Келм води подготовка в Хасково, съобщават от клуб „Хасково 2015“.

13-годишният немски талант за трети път идва в града и тренира на базата на клуб „Хасково“. Яник се подготвя заедно с треньорите и състезателите на хасковската школа.

Вчера той игра с Адриано Дженев, а днес изигра приятелски двубой с Мерт Рамадан. Немският представител изрази задоволство от подготовката си в Хасково и коментира, че тук се тренира изключително професионално.

Домакините от „Хасково“ и „Хасково 2015“ също са доволни от факта, че за трети път представителят на немската тенис школа избира именно Хасково, като част от подготовката си. Приятелските срещи са полезни и за местните състезатели, които тренират за предстоящите национални и международни надпревари.

В Хасково от няколко дни е и 17-годишният Тим. Германският младеж също се подготвя на кортовете в парк Кенана. Той се състезава в немската тенис лига. Тим ще остане в Хасково още няколко дни. След подготовката си той заминава за Германия, където го очакват двубои с клуба, за който се състезава.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button