Хасково

Вече записват за люлките на панаира на Кенана

Започна подаването на заявления за увеселителни съоръжения за панаира на Кенана, съобщават от община Хасково.

Празниците на града ще се проведат в периода от 6 до 8 септември. Заявленията за люлките се приемат в касовия салон на общината до 10 август.

Към заявленията трябва да бъдат приложени технически паспорт и сертификат, удостоверяващи техническата изправност и безопасното ползване на всяко увеселително съоръжение. Всеки обект трябва да е с точни размери, както и снимки на обекта, който ще се поставя. Заявления, които не отговарят на тези критерии няма да бъдат разглеждани.

Няма да се разрешава превишаване на заявената площ и всяко разполагане извън одобрената схема ще се счита за неправомерно. Нарушителите няма да бъдат допускани до следващи подобни събития, предупреждават от кметството.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
мими
мими
06.08.2018 12:47 12:47

Защо празника на града ще е само 3 дни,винаги е бил по 1 седмица?Дано поне този път поканите известни и любими певци,все пак цяла година чакаме празника.

Анонимен
Анонимен
07.08.2018 3:51 3:51
Отговор до  мими

Кого ще поканят – или някои артисти изпаднали в забвение, или някои посредствени бездарници.

Back to top button