Хасково

Задържаният за удара на полицая се яви без адвокати в съда

21-годишният Васил Колев, който е обвинен, че на 1 август е ударил полицай в квартал „Република“ се яви без адвокати в Хасковския районен съд за гледане на мярката му за неотклонение.

От съда се свързаха с единия от двамата му защитници – адвокат Живко Чепишев, който заяви, че не е разбрал, че днес е мярката и че се намира в Девин. Той изрази готовност веднага да тръгне за Хасково.

Съдът даде срок на защитниците на обвиняемия да се явят до 18 часа. Изпраща се и писмо до Хасковската адвокатска колегия, при неявяването на адвокатите на Колев, да му бъде назначен служебен защитник.

От прокуратурата искат най-тежката мярка „задържане под стража“ за Васил Колев. Той е обвинен, че е причинил на полицая лека телесна повреда, изразяваща се в кръвонасядане с травматичен оток в областта на главата, при изпълнение на службата му.

Haskovo.info припомня, че хасковските полицаи се отзоваха на сигнал от жена, която е заплашвана, а детето й отнето. При пристигането си полицаите бяха нападнати от група мъже с брадви. Арестуваните по случая бяха общо 6.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
СИКТИР
СИКТИР
08.08.2018 18:36 18:36

Този Ромска бухта, само да ми посегне ще цвичи и пърДи , 10 часа няма да спра да му скачам на главата

Back to top button