Регион

Три Голфа катастрофираха в Хасковско, шофьор е ранен

Две катастрофи са станали вчера в региона, съобщават от пресцентъра на полицията.

След хасковското село Конуш в посока Кърджали е станал пътен инцидент с участието на Фолксваген Голф, управляван от 20-годишен от кърджалийското село Пряпорец и лек автомобил Мерцедес, шофиран от 50-годишен кърджалиец. Поради движение с несъобразена скорост с релефа на пътя, водачът на Голфа е изгубил контрол, навлязъл е частично в лентата за насрещно движение и е ударил странично Мерцедеса.

При удара двата автомобила са излезли от пътя. Шофьорите са без опасност за живота, а пробите им за алкохол са отрицателни.

При друг инцидент на 500 метра от димитровградското село Бряст в посока село Радиево са се ударили лек автомобил Фолксваген Голф, управляван от 22-годишна жена от Димитровград и отново Голф, шофиран от 61-годишен димитровградчанин. Водачката при движение с несъобразена скорост на десен завой, е навлязла в лентата за насрещно движение и е ударила другата кола. Пострадал е водачът, който е с разкъсна рана на главата, без опасност за живота.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button