Спорт

„Хасково 1957“ с апел за помощ към общината и бизнеса преди съботния старт на шампионата

Ръководството на футболния „Хасково 1957“ даде пресконференция преди съботното домакинство срещу ОФК „Гигант“ (Съединение) с което стартира шампионатът в Трета лига – Югоизточна група.

Мениджърът Емил Ангелов – Бабангида определи предстоящия мач като много важен за града, защото дълго време не сме играли в по-горното ниво на българския футбол. Той поздрави футболистите си, които спечелиха баража срещу Рудозем, с което се класираха в Трета лига.

Ангелов посочи, че в отбора има много нови момчета, като селекцията остава отворена до края на месеца. Мениджърът призова общината и бизнеса да помагат на клуба, за да може да се задържи във „В“ група.

Футбол

Президентът на „Хасково“ Дечо Корчев разказа как сам е помагал на отбора 3 г., но призна, че в по-горната група ще му е по-трудно и също призова за помощ кмета, общинския съвет и фирмите в града.

От ръководството искат да има обединение на футболните хора в Хасково за развитието на футбола и повече деца на тренировките. Като най-добър вариант се посочи клубът да стане общински – ОФК.

 

За обединение в града и помощ от общината и бизнеса се изказаха и футболни легенди, които също участваха в пресконференцията – Таньо Мешов, Юксел Реджеб, Никола Костов, Димчо Марков и Юмер Тасим. Всички признаха, че основното нещо е финансирането.

Футбол

След брифинга отборът проведе тренировка преди утрешния мач. Сред новите са Димитър Стамболийски, Димитър Александров, Стефан Русев, Златомир Матев, Ален Иванов, Ерай Салиф, Емрах Юсуф, Нелян Чакъров, Андрей Атанасов и Георги Неделчев. Очаква се клубът да има спортен директор, а Бабангида да е с помощник треньор.

От клуба призоваха всички на трибуните, за да подкрепят отбора в първия му мач, който започва от 18 часа на стадион „Хасково“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Разбирач
Разбирач
15.08.2018 11:46 11:46

Какви футболни хора,стотинкаджии които искат да живеят на чужд гръб.Наполовината им стои мазнината по-устата от агнетата от уговорените мачове,сега големи радетели.

Back to top button