Хасково

Хасковлии се жалват от мръсна вода след авариите

За мръсна вода от чешмите след поредицата от аварии в Хасково сигнализираха читатели на Haskovo.info.

„Това тече от чешмите днес след вчерашната авария на булевард „България“. За това плащаме 3 лв., а не става за пиене, нито за миене. Отделно, трябва да плащаме и за водомери 60 лв.“, жалват се хората.

Те питат кой ще им възстанови щетите от задръстените бойлери и тоалетни казанчета. „Това просто е безумие“, завършва сигналът.

 ИЗПРАТИ НОВИНА

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
15.08.2018 12:36 12:36

БЕЗУМИЕ НЕ АМИ БЕЗУМИЕ А НА ВСИЧКО ОТГОРЕ ТЕ И ЗАПЛАШВАТ ЧЕ ЩЕ ТИ СПРАТ ВОДАТА АКО ИМАШ НАД 100ЛВ ЗА ПЛАЩАНЕ.НЕПРЕКЪСНАТО ТЕ ТОРМОЗЯТ С ПРОВЕРКИ У ДОМА НАПАСТ ГОЛЯМА.А КОЛКО КУБИЦИ ВОДА ИЗТЕКОХА СЕГА ПРИ ТАЗИ АВАРИЯ И КОИ ЩЕ ПЛАЩА ЗАГУБИТЕ НИЕ ОТКЪДЕ НАКЪДЕ НЕСТИГА ЧЕ МРЪСНА ВОДА ТИ ПРЕДЛАГАТ А ИСКАТ И ЗА ЗАГУБИТЕ ДА ПЛАЩАШ.МРЪСНИЦИ.КАТО ИМ Е МРЪСНА ВОДАТА ДА Я НАМАЛЯТ ЗАЩО ТРЯБВА ДА Е 3 ЛВ.

Анонимен
Анонимен
15.08.2018 15:31 15:31

ВиК са големи тъпанари. Аз има казвам, че на високите етажи няма налягане, те викат дойдохме и проверихме на долните етажи всичко е наред. Е какво е това???? Трябва всички да не плащаме , да видим откъде ще лапат заплатки тия некадърни кожодери

Back to top button