Хасково

„Атака“ излезе на протест срещу правителството в Хасково

ПротестОт партия „Атака“ излязоха днес на антиправителствен протест на пл. „Свобода“ в Хасково.

ПротестТрийсетина симпатизанти на партията, сред които и от младежката организация, протестираха на площада с плакати срещу въвличането на България във военни действия и развяваха знамена.

Пред протестиращите говори областният лидер на „Атака“ Желю Желев, който първо честити на хасковлии Баба Марта и след това призова премиера Бойко Борисов да си ходи. Протестът е национален и се организира и в други градове на страната. Неговото мото е „България зона на мира“.

ПротестЖелев заяви, че България не трябва да бъде въвличана във военни действия и на наша територия да се разполагат оръжия на НАТО.

От „Атака“ се обявиха и за излизане на страната ни от НАТО и в тази връзка искат иницииране на подписка в парламента за провеждането на референдум.

На протеста бе разкритикувано и тегленето на заем от 16 млрд. лв. По думите на Желев, когато трябвало да се купуват оръжия управляващите веднага търсели средства, а не правили същото за социално слабите, пенсионерите и болниците.

Протестиращите се заканиха да се съберат отново на площада и следващата неделя в 12 часа.

Протест   Протест

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Боляровския
Боляровския
01.03.2015 17:55 17:55

Я да си се пробирате в психодиспансера всичките 14 привърженици на Атака!

Анонимен
Анонимен
01.03.2015 18:06 18:06

Политиците ни трябва да са българофили, а не русофили.

Pinochet
Pinochet
02.03.2015 9:10 9:10

От коя зоологическа градина ги изтърваха тия проруски шимпанзета?Беловласия макак Сидеров ,да не е раздавал копейки? Не съм виждал друго такова дребно и незначително човече, да си приписва толкова централно място във Вселената и да си вярва толкова искрено. Не броим, разбира се, кремълския му началник Путин, защото неговият мащаб е друг, онзи работи направо с Мултивселената.

oleg
oleg
02.03.2015 9:22 9:22

Идете се гръмнете някъде начело с това перхидролено човече

М.Г.
М.Г.
02.03.2015 10:09 10:09

Абе нещастници знаете ли за какво сте там бе???? Ненормални панелни комплексари

HASKOVO
HASKOVO
03.03.2015 10:28 10:28

Da,ne iskame da sme lakei na amerikancite .Niama zashto opredeleni maznici da im lijat zadnicite.Za kakvo sa ni amerikanskite voynici… pardon OKUPATORI

Back to top button