Спорт

Цонга за четвърти път препъна Григор Димитров

Григор ДимитровГригор Димитров не успя да направи крачка напред в Торонто и за първи път в кариерата си да достигне до финал на тази престижна категория турнири, губейки с 4-6 3-6 от Джо-Вилфрид Цонга, съобщава TennisKafe.com.
Дали заради натрупана физическа и психическа умора, или поради друга причина, но Гришо не показа познатото високо ниво и в крайна сметка записа четвърта загуба от общо четири срещи с днешния си противник, печелейки до този момент само един единствен сет.
 
Равносметката от Торонто е следната – заслужен чек за 147 800 долара от наградния фонд и 360 точки, които въпреки че няма да доведат до изкачване в ранглистата и през следващата седмица Григор отново ще е под №8 в света, то те определено са повече от ценни в битката за място на финалния мастърс в Лондон. Освен това благодарение на тях хасковлията ще скъси разликата с Раонич и Ферер, намиращи на шеста и седма позиция в стандартната АТР ранглиста.
 
Сега за Григор Димитров следва пътуване до САЩ, където през следващата седмица в Синсинати започва втория летен мастърс на северноамериканска земя, а първият противник на поставения под №7 в основната схема българин ще се определи от сблъсъка между Йежи Янович и квалификант. 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
korenjak-haskovlija!
korenjak-haskovlija!
10.08.2014 16:32 16:32

Grisha,mnogo si dobar,ti mogesh i pove4e,gore glavata,prodalgavai da ma4kash i zanapred,oshte mnogo pobedi i uspehi!!!!!bravo haskovsko,talantlivo,skromno,vazpitano,dobro i mogeshto mom4e!!!!!ima strashno mnogo ot kakvo da se u4at haskovlii ot teb??!!!ti si primer za tova kakvi dobrodeteli trjabva da ima v haskovlii i v balgarite vaobshte??!!!neka da sprem sas zavistta,zlobata,kompleksite,negativnata energija,ironijata,prostotijata,loshotijata i drugi podobni neshta,koito ni sasipvat i pogubvat kato hora i nacija?!!!!!neka da se zamislim i vzemem primer ot edno 22godishno mom4e izpalneno sas skromnost,na tova kakvo moge i nai-ve4e kakav e kato 4OVEK vaobshte??!!!!!da se 4udi 4ovek ot Haskovo li e,balgarin li e,ili kakav e??!!!kade e vazpitavan i kolko sa horata nai-ve4e v Haskovo,a i v Balgarija s tolkova mnogo dobrodeteli?!!!!!izklu4itelno malko se namirat takiva kato nego ve4e v Balgarija,a za Haskovo da ne govorim??!!!neka vsi4ki Haskovlii i balgari da mu pogelaem da bade giv i zdrav,mnogo uspehi zanapred v karierata si,mnogo kasmet i da bade takav,kakavto e-mnogo goljam,kato 4OVEK i tenesist!!!!!goljam respekt HASKOVSKO/balgarsko/mom4e-derzai!!!!!

Back to top button