Регион

Младите огнеборци от Свиленград спечелиха купата „Юлиян Манзаров“

КупаВ изключителна конкуренция учениците от свиленградското СОУ „Д-р Петър Берон“ спечелиха купата „Юлиан Манзаров“ с общ резултат от 1051.56 точки.

В турнира, чийто домакин бе град Ловеч, участваха 100 деца на възраст от 12 до 16 години.

КупаСвиленградчани демонстрираха сили, знание и хладнокръвие при преодоляване на  препятствията. Само на три точки след победителя останаха учениците от пловдивското спортно училище „Васил Левски“, които впечатлиха с висок спортен дух и добра физическа подготовка. След драматичен обрат и при липсата на късмет бронзовите медали заслужиха децата от айтоското СОУ „Н. Й. Вапцаров“.

Кметът на Ловеч Минчо Казанджиев поздрави участниците в надпреварата за проявения отборен дух и демонстриран спортен феърплей. Всички ученици получиха грамоти и предметни награди, осигурени от Българска федерация за пожароприложен спорт. Поздравителни адреси до децата и организаторите на надпреварата изпратиха от фондация „Ангели от Лим“.

Поредното издание на турнира за преходната купа „Юлиян Манзаров“ се проведе в присъствието на замдиректора на ГД „Пожарна безопасност и защита на населението“ Васил Василев и областния управител на Ловеч Милко Неделяков.

 Купа Купа 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button